Skip to content

Piccolo

Voor vrouwen van 4 tot 80 jaar. Bij de Piccolo collectie bepalen de kralen, de kleuren je leeftijd. Piccolo is orgineel en eigentijds !

De collectie bestaat sinds 2004 en was daarmee de eerste op de Nederlandse markt.Je kan er sprankelende combinaties mee maken.
De kralen (beads) zijn net wat kleiner dan van de andere merken, dus prachtig voor wie van wat fijnere sieraden houdt. De verschillende combinaties van kralen geven voor ieder een unieke armband of collier. De vrolijke kleuren en jeugdige bedels spreken vooral de kinderen en tieners aan. Terwijl de classieke en trendy Piccolo bedels overwegend door volwassenen vrouwen worden gedragen.

Combineren kan ook,de Piccolo armbanden gaan prima samen met de armbanden van bv. Pandora. Het tegelijk dragen van de grote en kleine armbanden zorgt voor een speels en sprankelend effect. De collectie bestaat al uit meer dan 500 kralen en groeit nog steeds!
Iedere vrouw maakt zo een sieraad dat past bij haar eigen uitstraling. De Piccolo collectie heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in deze categorie sieraden. De armbanden zijn vanaf € 12,50 en de bedels vanaf € 7,90 en de spacers € 3,90

IMPRESSIE

Kom langs in onze winkel.

Bekijk onze collectie in onze juwelierszaak in de Hoofdstraat in Kaatsheuvel.