Skip to content

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha is een merk wat niet meer weg te denken is. Het is een stoere en sportieve lijn die erg degelijk is. Het wordt volledig met de hand in Bali gemaakt van het 1e gehalte zilver ( 925 ) of een combinatie met leer.

Alle sieraden worden met veel respect en liefde gemaakt en is hierdoor uniek. Een mooi gebaar om er iemand super blij mee te maken, of natuurlijk jezelf …..  . Het merk is ontworpen door de Nederlander Batul Loomans die tijdens een meditatie- en werkvakantie bij moeder Theresa in india sieraden begon te tekenen. Zijn eerste armband ( de Batul – die nog steeds in de collectie zit en in vele variaties te krijgen is ) liet hij in 1992 maken. Nu heeft hij inmiddels een groot team van mensen om zich heen die hem mee helpen te inspireren en ontwerpen.

Bewustzijn is de basis van zijn avontuur, en dat wil hij uit blijven dragen. De collectie is erg uitgebreid, zo zijn er behalve de prachtige armbanden en ringen ook colliers – hangers – en oorsieraden van. De sieradenlijn is er voor mannen- vrouwen en er is ook een JUNIOR lijn. Deze lijn is wat smaller en betaalbaarder. De ringen zijn vanaf 69,- en de armbanden vanaf 125,-. Voor iedereen dus draagbaar !!

IMPRESSIE

Kom langs in onze winkel.

Bekijk onze collectie in onze juwelierszaak in de Hoofdstraat in Kaatsheuvel.