Skip to content

Breuning

Juwelier van Rooij heeft ze in alle soorten en materialen. Als relatie – of trouwring, zo het voor jullie schikt.
Breuning ringen zijn er ook in gerhodineerd zilver waar de prijzen beginnen vanaf  89.- zonder diamant en  129.- met een diamantje….
Ook zijn ze er in verschillende kleuren  (14 of 18 karaat ) goud zoals in  geel- wit- rose – of palladium uitvoeringen…Alle combinaties zijn mogelijk en natuurlijk zo JULLIE het samen wensen…..

Juwelier Van Rooij richt zich natuurlijk ook op trouwlustige paren, en de bruidegom die zijn aanstaande het JA woord willen geven!

Persoonlijke smaak en individualiteit zijn sterke begrippen bij de hedendaagse nieuwe echtparen. Vaak vraagt de bruid een persoonlijk accent bij haar ring zodat deze uniek wordt en symbool staat voor de liefde en trouw die zij elkaar straks op de huwelijksdag gaan beloven.
Een schitterende solitair bezet met een fonkelende diamant. Een prachtig sieraad waarmee je haar ten huwelijk kan vragen en later perfect aansluit op de trouwring. Een ruime keuze van verschillende modellen met 0,125 ct. , 0,25 ct of met de grootste 0,50 ct briljant. De aanzoekring het ultieme cadeau om een ja te krijgen.

Ook is uiteraard aan de huwelijksdag gedacht met een schitterende collectie aanschuifringen een flonkerende “Morgengave” die haar het ultieme huwelijksgevoel zal geven. Een aanschuifring die fraai aansluit bij de trouwring van haar keuze.

Jullie zijn van harte welkom om deze unieke collectie te komen bewonderen !!

IMPRESSIE

Kom langs in onze winkel.

Bekijk onze collectie in onze juwelierszaak in de Hoofdstraat in Kaatsheuvel.

Even onder uw aandacht

Wij zijn nog gewoon OPEN volgens onze normale openingstijden (LET op vrijdag GEEN koopavond) maar nemen wel onze maatregelen voor UW en ONZE veiligheid.

  • Wij ontsmetten na elke klant de DEURKLINK en het PINAPPARAAT en houden een gepaste afstand.
  • Helaas prikken wij voorlopig geen oor gaatjes.
  • In onze webshop rekenen wij tijdens de Corona crisis tijdelijk geen verzendkosten.

Wij houden u op de hoogte!
Let op UZELF en ANDEREN