Skip to content

Juwelier van rooij

HOOFDSTRAAT - KAATSHEUVEL

Juwelier van Rooij is een vertrouwde, gezellige winkel waar de keuze en de service enorm is. Ons familiebedrijf is sinds 1936 in Kaatsheuvel gevestigd en is in november 2011 in zijn geheel verbouwd in een moderne- warme en sfeervolle zaak. 

FAMILIE BEDRIJF
SINDS 1936
"EVEN LANGS PIETERKE VAN ROOIJ"

– Nathalie van Rooij

In de volksmond wordt nog weleens gezegd: ‘Even langs Pieterke van Rooij’, verwijzend naar de opa van Nathalie van Rooij en de juwelierszaak die hij samen met haar oma in 1936 oprichtte. ‘Op deze oude foto zie je de winkel zoals deze destijds door opa Piet en oma Jo is begonnen. Mijn ouders Christ en Maria hebben de zaak daarna overgenomen en aansluitend Gerard en ik. Gerard is goudsmid waardoor wij reparaties en ontwerpen zelf kunnen uitvoeren dat kan van een bestaand of nieuw sieraad. Hij is enorm creatief en denkt met de mensen mee om zo tot een uniek en prachtig sieraad te komen.

 

Juwelier van Rooij geschiedenis

We krijgen dagelijks verzoeken om een herdenkingssieraad te ontwerpen, met daarin een vingerafdruk – hartslag of as die hij eventueel in elk gewenste kleur kan maken. Tegenwoordig verwerkt hij zelfs moedermelk. Aan een sieraad zit altijd een verhaal verbonden dat wordt altijd een uniek sieraad en dat maakt dit vak bijzonder en dankbaar.

We bieden een tijdloze en trendy collectie van sieraden en horloges voor jong en oud. We garanderen altijd goede kwaliteit – service en garantie. Als er iets aan de hand is met het sieraad, dan kan de klant er gewoon mee terugkomen en lossen we het op.

Als de klant tevreden is, zijn wij dat ook. DAT is ons uitgangspunt!

ONS
TEAM

Vakmensen

nathalie

NATHALIE

JUWELIER
gerard

GERARD

GOUDSMID
maria

MARIA

serba

SERBA